прашалник за решенија за справување со зголемените температури и топлински брановиПочитувани граѓан(к)и на Скопје, канцеларијата на #UNDP би сакала да ги чуе вашите мислења, идеи и предлози за креирање на нови алатки кои ќе ги мотивираат граѓаните да бидат дел од креирањето на решенијата за справување со зголемените температури и топлински бранови.


Прашалникот во просек одзема 3-4 минути, а е наменет за граѓан(к)ите на Скопје.
Ви благодариме, тимот на UNDP.


Прашалникот на македонски јазик е достапен тука.


Прашалникот на албански јазик е достапен тука.


{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close