Известување за достапност на Нацрт текст на Предлог на Закон за климатска акција февруариДостапен Нацрт текстот на Предлог на Закон за климатска акција и Извештајот за проценка на регулативата
Министерството за животна средина и просторно планирање ја известува заинтересираната јавност дека Нацрт текст на Предлог на Закон за климатска акција и Извештајот за проценка на регулативата, е достапен на Единствениот национален електронски регистар на прописи во Република Македонија (ЕНЕР) на: https://bit.ly/3wU7URe, како и на веб страницата на Министерство за животна средина и просторно планирање на: https://bit.ly/3l4MCxW со што е запазена временската рамка за јавно објавување на истиот.
Првичното известување на Министерството за животна средина и просторно планирање за започнување со изработка на Законот за климатска акција е достапно на следниот линк: https://bit.ly/3HRog3y{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close