Истражување за да се согледа перцепцијата и ставовите на јавноста кон климатските промениМинистерство за животна средина и просторно планирање и UNDP MK спроведуваат истражување за информираноста и перцепцијата на јавноста за климатските промени.Спроведувањето на резултатите од ова истражување со претходната анализа на јавното мислење ќе покаже колку ефикасни биле преземените активности за климатски промени во изминативе две години. Тоа ќе ни помогне подобро да ги осмислиме и да ги комуницираме идните активности, со крајна цел да се подобрат политиките за климатските промени во државата. Крајните резултати од ова истражување ќе бидат објавени на интернет страницата www.klimatskipromeni.mk.
Одговарањето на прашалникот ќе Ви одземе најмногу 10 минути.
{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close