Република Северна Македонија препознаена како еден од климатските шампиони на Climate Promise

Climate Promise е иницијатива на УНДП што поддржа 120 земји да поднесат подобрени NDC, меѓу кои е и нашата држава


Република Северна Македонија, со амбициозниот Ревидиран национален придонес кон Договорт од Париз е препозната како еден од климатските шампиони на Climate Promise - значајна иницијатива на УНДП, што поддржа 120 земји да поднесат подобрени NDC, меѓу кои е и нашата држава.

Вклучете се на онлајн настанот „Амбиции од првите линии: Препознавање шампиони со Climate Promise“ што УНДП во соработка со Извршната канцеларија на Генералниот Секретаријат, UNFCCC и UNEP го организира во рамките #COP26, на 3 ноември 2021 година во 11:30 часот.

Регистрирајте се на следниот линк

За Северна Македонија и за другите климатски шампиони на Climate Promise, читајте во разнобојниот фото есеј.{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close