Тренинг материјал за ажурирање на податоци од енергетскиот сектор во националниот инвентар за стакленички гасови (EN)Овој тренинг материјал е од експерти од Академијата за наука и уметност на Северна Македонија (МАНУ) во партнерство со Програма за развој на Обединети Нации (УНДП) во Северна Македонија за пресметување на емисии на стакленички гасови во енергетскиот сектор.

Кликнете тука за пристап до тренинг материјалот на англиски. Може да прочитате повеќе детали за тренингот тука. 

{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close