Одговараме на вашите климатски прашања - Да се едуцираме и преземеме #КлиматскаАкцијаПрашувајте за се што Ве интерсира во врска со климатските промени и преземањето на #КлиматскаАкција, а нашиот тим составен од стручни лица од Министерството за животна средина и просторно планирање, од други надлежни институции и УНДП ќе ви одговори.

Одговараме на вашите прашања за климатските промени. За сè што не знаете или ве интересира, ќе ви дадеме одговори. Заедно да се едуцираме и преземеме #КлиматскаАкција.

Прашањата може да ги поставите преку специјалната алатка „Постави климатско прашање“ на веб страницата klimatskipromeni.mk. Исто така, прашања поврзани со преземање на климатски акции, но и информации за ефектите од климатските промени на глобално ниво и во Северна Македонија, може да поставите и преку директна порака на нашата Facebook страница, или пак на нашиот профил на Instagram.

Прашања може да поставувате и на електронската адреса klimatskipromenimk@gmail.com.

Одговорите, во вид на видео ќе бидат снимени и објавени на нашата веб страница, на каналот на YouTube, како и на нашите страници на социјалните мрежи, со цел да стигнат до сите, а не само до тие кои го поставиле прашањето.

Доколку пристигнат повеќе слични прашања од иста област, ќе биде подготвен еден соодветен одговор.

Ние сме секогаш достапни и подготвени за вашите прашања, а одговори ќе добиете од стручни лица од Министерството за животна средина и просторно планирање, од други надлежни институции и УНДП.

{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close