Да го зачуваме чистиот воздух мојата #КлиматскаАкција

Да го зачуваме чистиот воздух мојата #КлиматскаАкцијаНие живееме во Охрид каде чистиот воздух е едно од најголемите богатства кое го имаме на располагање. Увидовме дека од употребата на огревното дрво за греење, воздухот во зима станува позагаден, што е некарактеристично за овој град. Заради тоа, одлучивме да направиме промена која ќе придонесе кон зачувувањето на животната средина и чистиот амбиентален воздух. Купивме печка на пелети со што сме многу задоволни во делот на греењето, а уште позадоволни бидејќи знаеме дека сега не ја загауваме животната средина.

Фамилија Апостолови од Охрид

{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close