Исклучување од парно еднакво на пораз

Исклучување од парно еднакво на поразМојата климатска акција е приклучување на централно греење

Мојата главна цел е да ги убедам одговорните дека секој дом или институција во Скопје мора да биде во системот на централно греење. Не да се исклучуваат корисниците, туку системот да расте и да се развива. 

Секоја друга мерка е пораз. Исклучување од парно е како да сакаш да се исклучиш од канализација и да компостираш дома. 


Методија Саздовски

{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close