19-то летно училиште за климатски промени

Екстремни временски услови и климатски промени: од атмосферски процеси до влијанија врз екосистемите и општеството


23 - 28 август 2020 година, Гринделвалд, Швајцарија

Летното училиште ги поканува младите истражувачи од сите области на истражувања поврзани со климатските промени. Курсевите опфаќаат широк спектар на прашања поврзани со истражувањето на климата и климатските влијанија и негуваат меѓудисциплинарни врски. Секоја тема вклучува главни пленарни предавања и работилници со длабинска дискусија во помали групи. Сите учесници на Летното училиште се очекува да претстават постер за своето истражување со можност за дискусија.

Повеќе информации

{{'subscribe.for.newsletter'|translate}}

Account

Error message here!

Show Error message here!

Forgot your password?

Register your new account

Error message here!

Error message here!

Show Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close